geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Så enkelt fungerer Greenstation uten app

lade elbil uten ladeapp

Publisert 29/11/2022

Greenstation tilbyr enkel kortbetaling

Å registrere seg i Greenstation sin egen ladeapp vil for mange gi den mest komfortable ladeopplevelsen med automatikk i samtlige ledd – fra innkjøring til utkjøring. Les mer om fordelene med ladeappen.

Dette er likevel ikke alltid ønskelig: for noen ganger ønsker man bare å kjøre rett inn til en ladestasjon hvor man kan lade og betale på stedet. Det har vi i Greenstation sørget for å ta hensyn til.

Greenstation leverer en løsning som få andre ladestasjoner tilbyr i dag, nemlig enkel kortbetaling. Det betyr at du som elbilist kan betale helt kontaktløst ved hjelp av «tæpping» med bankkort – akkurat slik du er vant til i matbutikken, bensinstasjonen eller i andre butikker. Med dette, trenger man ikke å finne frem til riktig app eller ladebrikke.

ladeapp elbil

Med mulighet for kortbetaling sørger vi for at de elbilistene som til nå ikke har mye erfaring, også kan føle seg ivaretatt. Lading av elbil skal tross alt være så sømløst og brukervennlig som overhodet mulig. Ønsker du å teste fremtidens energistasjon? Besøk oss gjerne på Straume eller Byrkjelo.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play