geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

BIG SEE Wood Award tildeles Greenstation

Designpris til Greenstation wood

Publisert 19/06/2023

Greenstation er tildelt Big See Wood Design Award 2023

Greenstation er tildelt Big See Wood Design Award 2023. Den prestisjefylte utmerkelsen anerkjenner Greenstations ladestasjoner som fremstående arkitektur, med spesielt fokus på tre som primærmateriale.

Greenstations energistasjoner er ikke bare ladepunkter for el-biler og fremtidige hydrogenbiler, men også sosiale samlingssteder og rasteplasser. De prisbelønnede ladestasjonene i tre er en del av en helhetlig tankegang og Greenstation er tidligere tildelt Green GOOD DESIGN® Award 2023 for sitt engasjement for miljøansvar og bidrag til bærekraftig arkitektur, landskapsdesig og byplanlegging.

Fremmer nye og bærekraftige vaner

Greenstations visjon er å fremme nye og bærekraftige vaner. Selve konstruksjonen på ladestasjonene er av tre og taket er beplantet og med muligheter for å installere solcellepanel. På ladestasjonen legges det til rette for å kunne aktivere kroppen i pausen av bilturen. I tillegg tilbys det utsalg for lokale matvarer, presentasjon av lokal natur og severdigheter, gjenvinningspunkter og toalettfasiliteter.

BIG SEE Awards

BIG SEE Awards ønsker å fremme unike, originale og kreative prestasjoner innen arkitektur, interiør, tre, turisme, produkt- og motedesign over hele verden. Den startet som en regional pris for å fremme kreativitet og forretningsvirksomhet i Sørøst-Europa, men har nå vokst til en internasjonal anerkjent designpris.

Du kan lese mer om BIG SEE her.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play