geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Designpris til Greenstation

Designpris til Greenstation

Publisert 19/06/2023

Greenstation er tildelt Green GOOD DESIGN® Award 2023

Greenstation er tildelt Green GOOD DESIGN® Award 2023 i kategorien Green Transportation.

Den prestisjetunge utmerkelsen tildeles Greenstation for sin innovative tilnærming til bærekraftig infrastruktur. Prisen er en anerkjennelse for Greenstations engasjement for miljøansvar og bidrag til bærekraftig arkitektur, landskapsdesign og byplanlegging.

Greenstations energistasjoner er ikke bare ladepunkter for el-biler og fremtidige hydrogenbiler, men også sosiale samlingssteder og rasteplasser. Muligheten for lading av kjøretøy, kombinert med blant annet lokalt matutsalg og resirkuleringsstasjoner viser en helhetlig tilnærming til utvikling av infrastruktur.

Prisen legger vekt på at ladestasjonene tar hensyn til natur og lokalmiljø på en forbilledlig måte, og mulighetene for solcellepanel på ladestasjonenes tak understreker Greenstations helhetlige tankegang når det kommer til bærekraftig utvikling. Selve ladestasjonen er hovedsakelig konstruert i tre og er også tildelt pris for fremstående design.

Bærekraftige løsninger

Tildelingen av Green GOOD DESIGN® Award bekrefter innsatsen, innovasjonen og engasjementet Greenstation har lagt i å skape bærekraftige løsninger for fremtidens transport og lokalsamfunn. Prisen gir global oppmerksomhet og anerkjennelse til selskapet, og muligheten til å nå et større publikum og partnere som deler visjonen om en bærekraftig fremtid. Med utmerkelsen kommer også et ansvar for fortsatt å være en pådriver for bærekraftig utvikling i årene som kommer.

Green GOOD DESIGN

Green GOOD DESIGN har som mål å øke bevisstheten om hvilke selskaper som jobber best for å fremme økologisk og bærekraftig design. Dette er 15. gang det deles ut en pris rettet mot bærekraftig design innen GOOD DESIGN programmet som ble etablert i 1950 i Chicago av Eero Saarinen og Charles og Ray Eames.

Prisen deles ut i regi av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, sammen med en jury bestående av The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies og globale, anerkjente ledere fra designbransjen.

Hundrevis av søknader ble sendt inn og bestod av alt fra arkitektur, landskapsarkitektur, byplanleggingsprosjekter, produkt-, emballasje- og grafisk design, før designere og produkteiere fra over 32 nasjoner ble tildelt Green GOOD DESIGN 2023. Blant prisvinnerne finner vi verdens viktigste produsenter og designfirmaer som løfter frem viktigheten av mer bærekraftig design og miljø.

Alle prisene er lagt ut på museets nettside gooddesign.org.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play