geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Slik fungerer Greenstation ladeappen

ladeapp for greenstation ladestasjon

Publisert 23/10/2022

Greenstation ladeapp

Med Greenstation er lading av elbil enkelt – særlig om du benytter deg av ladeappen. Registrer deg én gang, og all fremtidig lading vil skje automatisk ved hjelp av skiltgjenkjenning. Du trenger bare å kjøre inn til ladestasjonen, lade og kjøre ut av stasjonen igjen.

Slik gjør du

Last ned ladeappen for Android eller iPhone, og registrer deg med mobilnummer. Legg så til et betalingskort og skiltnummeret for ditt kjøretøy slik at all fremtidig lading blir enkel og forutsigbar. Underveis i ladingen kan du bruke appen til å følge med på både ladeeffekt og prisen du betaler.

I appen får du også en kartoversikt over Greenstation sine eksisterende og kommende ladestasjoner. Du kan se hvilken Greenstation som ligger i nærheten av deg, samt en sanntidsoppdatering på hvor mange ladere som er ledige for øyeblikket på hver stasjon.

Du vil selvfølgelig også bruke appen til å se din betalings- og ladehistorikk. Vi tar hånd om deg, enkelt og greit! Last ned Greeenstation appen for en fullstendig sømløs ladeopplevelse.

Her kan du enkelt laste ned appen: Google Play, App store.

Få full oversikt over Greenstations ladestasjoner

Last ned Greenstation ladeappen

Greenstaion ladeapp
Greenstaion ladeapp

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play