geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Vi ønsker å utvide tilbudet med matservering og kaffe

Ladestasjon Straume matservering

Publisert 23/06/2022

Norges mest moderne ladestasjon søker food truck eiere

Nå søker vi food truck eiere for å kunne tilby våre kunder matservering på ladestasjonen rett utenfor Bergen.

Ladestasjonen på Straume utenfor Bergen er norges mest moderne ladestasjon og har fått en rekke positive omtaler i media. Anlegget krever verken nedlasting av app, du blir ikke våt når du skal koble til og du kan faktisk betale med kort. Dette gir deg en sømløs, enkel og smart ladeopplevelse i riktig fine omgivelser.

Dette har gjort at ladestasjonen har en stor pågang og har blitt en av de mest populære ladestasjonene i Vestland fylke.

Stor etterspørsel av matservering og kaffe

Etter lanseringen av pilotstasjonen på Straume oppdaget vi raskt etterspørselen av matservering og kaffe. Det er kanskje ikke så rart når man tenker historisk på hvordan vi har fylt drivstoff og hvor godt vant vi er med bruksmønsteret på vanlige bensinstasjoner.

En lading av elbilen varer gjerne i 20-45 minutter, en mangedobling av hva vi er vant med fra fylling av diesel- og bensinbiler. Er man på langtur er lading av elbil, med andre ord, en ypperlig mulighet til å slå to fluer i en smekk og få i seg en matbit.

“Ladestasjonen vil ha tusenvis av besøkende hvert eneste år og det er viktig for oss å sørge for at kundene også kan få i seg en matbit og en god kopp kaffe mens de lader bilen” sier Roar Nygaard, Senior Forretningsutvikler i Greenstation.

Derfor ønsker vi nå å komme i kontakt med selskaper som kan tilby food truck eller lignende tjenester. Vi ser på muligheten for både lokale og nasjonale avtaler sier Nygaard.

Tilbyr du food truck tjenester? Send gjerne en melding eller ta kontakt med oss på telefon +47 941 63 877

"*" obligatorisk felt

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play