Greenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Din tomt kan bli en inntektskilde via et samarbeid med Greenstation

Greenstation Straume ladestasjon

Publisert 14/07/2022

Greenstation – første stasjon prosjektert før bygging på Straume. Foto: LOCAL

Har du en tomt langs en veistrekning du ønsker å utnytte til noe positivt og gjerne vil tjene penger på? Da bør du lese videre.

De siste årene har elbilsalget i Norge eksplodert, og det er allerede merkbare kapasitetsutfordringer på ladestasjonene rundt om i Norge. Dagens utbygging av hurtigladestasjoner følger ikke tritt med elbilsalget. Med andre ord; Norge har et skrikende behov for moderne hurtigladestasjoner med bedre systemer for betaling, skilting, køhåndtering og servicetilbud – for å nevne noe. Det mener vi i Greenstation, våre ambassadører, kunder og nøytrale tredjeparter at vi har funnet en løsning på. Nå er neste steg en kraftig utbygging av Norges beste og mest sømløse hurtigladestasjoner.

En investering i fremtiden

Den økte etterspørselen etter hurtigladeløsninger gir tomteeiere og investeringsselskaper helt nye muligheter. Å investere din tomt i fremtidens energistasjon fra Greenstation gir ikke bare leieinntekter, men du er også med å bidra til det grønne skiftet og bedre ladeopplevelser for de mange elbilister.

Greenstation er et selskap i vekst, og vi har derfor muligheten til å inngå i ulike samarbeidsmodeller som kan gi ulike inntektskilder for deg som tomteeier.

Graf elbil salg i Norge

Kilde: Motorvognregisteret og Opplysningsrådet for veitrafikken.

En Greenstation vil også bidra til en verdiskapning på omkringringende virksomheter og nærmiljø ettersom flere folk vil ha en grunn til å stoppe for å benytte seg av ladetilbudet.

Straume elbil ladestasjon natur

Bilde: LOCAL

En unik aktør på markedet

Greenstation er Norges eneste aktør som har utviklet en ladestasjon som ivaretar arealutnyttelse, effektivitet og i tillegg har en ladeløsning for alle elbiler uavhengig av bilmerke og betalingsløsning. Man har i det siste kunne lest om at det ikke bare er et behov for flere hurtigladere, men bedre og mer brukervennlige hurtigladere. Et konkret eksempel hvor Greenstation trumfer andre løsninger er at du enkelt kan betale med kort – uten unødvendige bruk av ladebrikker eller app.

Hva er verdien for tomteeiere?

Har du en eiendom som ligger ved en bilvei et sted i Norge med et ubenyttet potensiale vil vi gjerne at du tar kontakt med oss! Greenstation leverer en fremtidsrettet teknologi som muliggjør større ladekapasitet, hvilket betyr at flere kunder kan bli ivaretatt på kort tid. For deg betyr det en tilstrømning av både nye og eksisterende kunder som med sikkerhet vil få den beste ladeopplevelsen i landet.

En Greenstation vil også bidra til en verdiskapning til omkringringende virksomheter og nærmiljø ettersom flere folk vil ha en grunn til å stoppe for å benytte seg av hurtigladetilbudet – og slå ihjel tid mens bilen lades. Om du driver en bensinstasjon, kafé, kro eller har en butikk nært eiendommen vil synergieffektene derfor være merkbare – en Greenstation kan øke din omsetning via en direkte inntektsstrøm, samt bli et attraktivt stoppested som vil kunne øke omsetningen til omkringliggende virksomheter.

Vær tidlig ute

Greenstation har planlagt å lansere 10 hurtigladestasjoner I 2022 og vi er allerede i gang med utbyggingen av flere av disse. Eier du eller noen du kjenner en eiendom bør du derfor kontakte Greenstation så fort som mulig.

Vil du vite mer om mulighetene kan du kontakte en av våre ansatte i Greenstation her.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

Rating stars

Siste innlegg

Last ned appen

Appstore ikon
Google Play