Personvernerklæring og informasjonskapsler

 

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Greenstation samler inn og håndterer personopplysninger.

Behandlingsansvar

Greenstation AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter finner du vår kontaktinformasjon nedenfor:

Greenstation AS (Org nr. 919 352 795)

Thormøhlens Gate 51, 5006 Bergen

post@greenstat.no

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

  • Formålet med behandling av personopplysninger
  • For å ta kontakt og tilby våre tjenester
  • For å gi tilgang til våre tjenester
  • For å sende relevant informasjon
  • For å gi kundeservice og støtte
  • For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

 

Nyhetsbrev og påmelding til “Pilotkunde”.
Greenstation sender ut sporadiske nyhetsbrev via e‐post. For at vi skal kunne sende e‐post må du registrere en e‐postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet og har en egen personvernerklæring. E‐postadressen lagres i en egen database og slettes når du sier opp abonnementet. E‐postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Vi vil aldri dele din e‐postadresse med andre. Du kan velge om du vil oppgi ditt fulle navn når du registrerer deg. Dette gjelder også for de som melder seg opp til å være pilotkunde gjennom skjemaet på nettsiden.

Nettstatistikk
Greenstation samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på greenstation.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Dette for å optimalisere siden for våre brukere.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Enkelte opplysninger om de avidentifiserte IP-adressene blir behandlet på individ-nivå, men alle disse opplysningene blir automatisk slettet etter 14 måneder. Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics.

Informasjonskapsler (cookies)
Ved å bruke vår nettside samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt. De samme innstillingene lar deg vanligvis velge hvilke nettsteder du tillater informasjonskapsler fra, inkludert tredjeparter som er tilknyttet nettsidene.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Lagringstid
Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 5 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettet personopplysninger etter databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Greenstation AS

Thormøhlens Gate 51
5006 Bergen

+47 911 51 033
post@greenstation.no

Følg Greenstation

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så er du oppdatert!

Meld meg på

Copyright @ 2021 Alle rettigheter forbeholdt.

Personvern | Utviklet av M’LABS