geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Slik fungerer Greenstation ladestasjoner

Greenstation ladestasjon straume

Publisert 05/06/2022

Vi er opptatt av å gi deg som elbilist en god ladeopplevelse

I Greenstation er vi opptatt av å gi deg som elbilist en god opplevelse når du stopper for å lade – enten du er erfaren eller helt nybegynner. Målet er å tilby det mest brukervennlige og sømløse ladetilbudet på markedet.

Greenstation på 1-2-3

1. Innkjøring

Det er ikke alltid like oversiktlig og lett å vite hvordan man lade på ulike ladestasjoner. Dette problemet ble vi klar over tidlig i prosessen og har vært en av de sentrale funksjonalitetene til ladekonseptet Greenstation.

For å gjøre ladeopplevelsen så enkel og sømløs som mulig har vi implementert skiltgjenkjenning på våre ladestasjoner. Ved innkjøring møter du en skjerm som henviser deg til et nummerert ladepunkt basert på om du bruker elbillader Type 1 eller Type 2. Dette leser systemet av via registreringsnummeret på elbilen.

På Greenstation slipper du også å forholde deg til kø, da dette håndteres helautomatisk ved hjelp av skiltgjenkjenningen og et innebygget køsystem.

2. Valg av lader

Når du har parkert bilen på din henviste plass vil du umiddelbart få beskjed om hvilken type støpsel du skal bruke. Dette støpselet låses da opp og du kan enkelt sette det inn i kontakten på elbilen. Selve lading starter automatisk så fort du kobler elbilen din til ladestasjonen og du vil under hele ladingen kunne holde øye med pris, ladenivå og kWh på skjermen eller via app, hvis du har lastet den ned.

3. Betaling

Betaling kan du enten gjøre kontaktløst med «tæpping» av bankkort, en annen av de sentrale funksjonalitetene til Greenstation – eller så kan du la det hele skje automatisk ved å registrere deg i appen.

Prisen du betaler er kun kWh til en dynamisk og rettferdig pris, også nevnt i Teknisk Ukeblad.

Roar i Greenstation forklarer hele opplevelsen med en ladestasjon fra Greenstation – fra innkjøring til utkjøring.

"*" obligatorisk felt

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play