geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Nå får ladestasjonene unike prismaster

ladestasjonene unike prismaster

Publisert 15/03/2023

Dette er den unike prismasten til Greenstation

De fleste av oss er vant til å kunne se drivstoffpriser hos de mange bensinstasjonene, men det gjelder i liten grad for elbilister. Som en del av sitt høyst moderne konsept har energistasjonen Greenstation imidlertid valgt å gjøre noe med nettopp dette også.

Planen er at alle ladestasjonene til Greenstation skal ha prismasten. Først ute er ladestasjonen på Straume hvor prismasten allerede er på plass. Deretter vil de andre ladestasjonene følge etter.

– Vi har en prismast som er ment å være lett gjenkjennelig på avstand slik at elbilister som trenger lading skal vite at de nærmer seg en lademulighet.

Displayet viser til enhver tid gjeldende pris/kWh, sier forretningsutvikler Roar Nygaard.

Roar Nygaard

Roar Nygaard

– Selve designet og formen på prismasten henger tett sammen med vårt morselskap Greenstat og deres slagord «Making Green Happen». Vi jobber jo faktisk med 0-utslipp, og det er viktig at det kommer tydelig frem ved alle kontaktpunkt for kommunikasjon, sier Nygaard.

Mest mulig rettferdig prising

Greenstation opererer i dag med en prismodell som er ment å være så dynamisk og rettferdig som mulig, der strømprisene vil variere basert på Nord Pool børsen. Fortsatt betaler man per kilowatt time, men man vil samtidig kunne få den laveste prisen i markedet.

– Det er rettferdig å gi elbilistene en god pris når de lader på tidspunkt hvor det er billig strøm, fortsetter Nygaard.

Forhåpentligvis skal prismasten være med på å styrke den helhetlige ladeopplevelsen for elbilistene, særlig fordi det blir en like stor selvfølgelighet som det ville vært dersom man kjørte en diesel- eller bensinbil.

– En prismast bidrar til å gjøre det enda lettere for elbilister å oppdage en lademulighet, og er en viktig brikke for det totale sømløse og forutsigbare konseptet vårt. Servicetjenester tilknytta stasjonen skal også dra nytte av dette, avslutter Nygaard.

prismast ladestasjon greenstation

Etter planen skal alle fremtidige Greenstation ladestasjoner ha en prismast på plass, med mindre dette ikke vil være mulig pga. ulike lokale årsaker.

Les også: Norges mest moderne ladestasjon

Om Greenstation

Greenstation er et selskap som jobber med å utvikle el-lading med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet for privatbiler og tyngre kjøretøy. Vår visjon er å skape en ny mobilitetsopplevelse som inspirerer til nye bærekraftige vaner. Dette vil være forutsetningen for å fremskynde overgangen til et utslippsfritt samfunn og oppfylle Norges offisielle transportpolitiske målene: 100 % elektriske kjøretøy innen 2025.

Ved å utnytte ny teknologi og innovasjon har vi utviklet et innovativt konsept hvor du sømløst kan lade elbiler med mulighet for å fylle hydrogen lenger ned i linjen.

Greenstation er Norges mest moderne ladestasjon, kåret av Elbilforening, juni 2022. Målet vårt er å etablere de neste 10 ladestasjonene i Norge, og vi ser nå etter lokasjoner for å rulle ut flere Greenstation ladestasjoner. Parallelt ser vi på muligheter for å lansere konseptet internasjonalt.

Ta kontakt med Greenstation-teamet for henvendelser rundt samarbeid og forretningsmuligheter.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play