Greenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Fremtidens ladestasjon er vel verdt investeringen

Fremtidens ladestasjon

Publisert 01/02/2023

Greenstation ønsker å gjøre hverdagen enklere

Våre ladestasjoner på Straume og Byrkjelo har blitt tatt godt imot, og næringslivet rundt ladestasjonene opplever flere positive ringvirkninger som følge av fornøyde elbilister.

I forbindelse med åpningen av ladestasjonen på Byrkjelo tok vi en prat med lokalt næringsliv for å høre deres tanker rundt Greenstations verdiskapning og vekst i lokalmiljøet:

Bakar Jon og Byggtorget

Kent Øystein Hjelle, Lager-/butikk medarbeider, Byggtorget
Solgunn Brakestad, Daglig leder, Bakar-Jon

Ordfører i Gloppen kommune

Ordfører i Gloppen kommune, Leidulf Gloppestad, er også klar i hva en ladestasjon som Greenstation har å si for verdiskapning i lokalmiljøet og kommer samtidig med en oppfordring til andre kommuner:

Leidulf Gloppestad, Ordfører i Gloppen kommune

Ladestasjoner med skiltgjenkjenning

Greenstation skal være den mest sømløse ladeopplevelsen. Våre ladestasjoner bruker skiltgjenkjenning ved ankomst og kontaktløs betaling. Vår ambisjon er at folk i hele landet skal få muligheten til å lade elbilen sin så enkelt som mulig og gjerne i flere knutepunkt som nå elbilister i Byrkjelo har muligheten til.

Har du den perfekte lokasjonen for den neste Greenstation? Vi i har vi god erfaring med administrasjon rundt reguleringsplaner, dialog med kommunen, og infrastruktur og hjelper deg gjerne i denne prosessen. Etablering av fremtidens ladestasjon kan fort vise seg å være vel verdt investeringen for deg og ditt nærmiljø.

Ta gjerne kontakt for en prat.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

Rating stars

Siste innlegg

Last ned appen

Appstore ikon
Google Play