geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Ny ladestasjon på Byrkjelo

Ladestasjon Byrkjelo

Publisert 25/11/2022

Nå er Greenstation ladestasjon også tilgjengelig på Byrkjelo

Onsdag denne uken fikk Greenstation ladestasjon en velfortjent offisiell åpning på Byrkjelo. Flere møtte opp til presentasjon og gjennomgang av stasjonen, snorklipping med ordfører Leidulf Gloppestad og herlig servering fra både Best Byrkjelo og Bakar Jon.

Godt fornøyd etter arrangementet

– Den offisielle åpningen resulterte i stort engasjementet fra lokalsamfunnet, kommunen, andre næringsaktører og publikum generelt. Vi ble møtt med åpne armer og det er tydelig at Byrkjelo ser at Greenstation øker synligheten og trafikkbelegg. Dette gir mulig en «spin-off» for andre, sier Drøyer.

Leanne Greenstation ladestasjon

Fra venstre: Bjørnar Holen, Leanne Drøyer og Roar Nygaard i Greenstation.

Hun forteller videre at ladestasjonen på Byrkjelo sannsynligvis vil gi mange gode og verdifulle ringvirkninger på flere plan.

– Den lokale tilnærmingen til hvordan Greenstation øker trafikk og gir mer til lokalsamfunnet er tydelig i samarbeidet med Byrkjelo. Dette er også et særdeles vakkert sted på en nydelig turistvei, og kan bli en showcase for Greenstation når konseptet er ferdigbygget til våren med skiltmasten og tak, fortsetter hun.

Og med det kan Greenstation nå skilte med to ladestasjoner i Norge, inkludert pilotstasjonen på Straume utenfor Bergen. Arbeidet med utvikling og etablering har så langt vært både utfordrende og spennende.

– Som et nytt selskap med et unikt konsept i markedet forbedrer vi prosessen og vi bryter banen fortløpende i utviklingsarbeidet. Flaskehalsen som vi og andre opplever mest er tilgang til energi og nett og det byråkratiet som påvirker fremdrift i utrullingstakten. Med det sagt har vi alltid truffet engasjerte og hyggelig grunneiere som ønsker et helhetlig samarbeid med oss, avslutter Drøyer.

Neste stopp for Greenstation er Innlandet og Gjøvik, hvor ny ladestasjon åpnes over nyttår. Følg gjerne Greenstation i sosiale medier for å holde øye med utviklingen!

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play