geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Ny ladestasjon på Gjøvik

ladestasjon Gjoevik

Publisert 01/03/2023

Nå kan du lade hos Greenstation Gjøvik

Den splitter nye ladestasjonen på Gjøvik kom på plass som følge av et tett og godt samarbeid med grunneier Thomas Hovda og Pitlane. Siden uke 8 har den vært i full drift – til stor fordel for elbilister i Innlandet som nå kan benytte en mer brukervennlig ladestasjon på markedet.

– Det er gledelig å være etablert på denne kanten av landet også. Flere elbilister, uansett bilmerke, kan nå få en sømløs hurtigladeopplevelse, sier leder for Greenstation, Leanne Drøyer.

6 ladepunkter

Antallet ladepunkter ved Greenstation Gjøvik er 6 stk., hvorpå disse har en max effekt på 120 kW. To av ladepluggene er av typen ChAdeMo og CCS (kombinert på samme ladestolpe), mens resterende er CCS. Som vanlig har hvert ladepunkt en egen storskjerm som gir oversikt over pris og ladeprosess, samt kortterminal for betaling med bankkort.

Fortsatt gjelder også skiltgjenkjenning og valgfrihet til å laste ned Greenstation Appen for den mest sømløse ladeopplevelsen. Også på Gjøvik opererer Greenstation med rettferdig prising for å gi lav ladepris ved lav strømpris – følg med her.

Greenstation Gjøvik ligger godt plassert på adressen Kallerudlia 3 ved Rv4 mellom Gjøvik og Oslo. Med andre ord; lokasjonen i seg selv gir gode forutsetninger for at ladestasjonen kan bli et attraktivt stoppested blant elbilister fremover. Etter hvert blir det også duket for en liten åpningsfest.

– Det vil bli en offisiell åpning av Greenstation Gjøvik så snart våren kommer og vi kan asfaltere, male og få på plass de siste elementene. Det gleder vi oss veldig til, sier Drøyer.

Samtidig kan Greenstation glede seg over at enda flere ladestasjoner er planlagt etablert i Norge fremover.

– Flere ladestasjoner fra Greenstation vil dukke opp fremover i Innlandet og på Østlandet. Først ut er likevel Greenstation i Nes i Ådal med byggestart allerede nå til våren, avslutter Drøyer.

Har du planer om å teste Greenstation Gjøvik? Del i så fall din opplevelse med oss i sosiale medier!

Om Greenstation

Hos Greenstation kan alle elbilister hurtiglade med enkel kortbetaling uansett bilmerke. Med fokus på brukervennlighet tilbyr vi en sømløs ladeopplevelse uavhengig av elbilistens erfaring, som gir en brukeropplevelse vesentlig bedre enn det vi ser i markedet i dag.

Vi har sterk tro på at vi skal klare å etablere oss med dette konseptet over hele verden- som et knutepunkt langs veistrekninger som er både grønn og trygg for eksisterende og fremtidige mobilitetsløsninger.

Les også: Vi testet Norges mest moderne ladestasjon – Norsk elbilforening.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play