geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Guiden om elbil testet nylig vår ladestasjon

guiden om elbil ladestasjon test

Publisert 05/08/2022

For alle eksisterende elbil entusiaster, dere som fortsatt lurer på om dere skal kjøpe elbil og dere som bare en nyskjerrige:

Guiden om elbil

I juli var vi så heldige av å ha besøk av Sveriges største rene elbilkanal – Guiden om elbil. Christoffer i Guiden om elbil er en stor entusiast av elektriske kjøretøy og har siden starten av 2021 laget omlag 150 videoer om alt fra anmeldelser på elbiler, lange reiser med elbiler, guider, svar og spørsmål på det elbilister lurer på, ladebokser, tilbehør, rapporter fra arrangementer og messer – og selvfølgelig ladestasjoner.

Det er klart det er stas å blitt satt pris på når det kommer fra noen som har stor erfaring fra markedet og kaller lade konseptet til Greenstation den kanskje enkleste ladestasjonen som finnes, noe også Elbilforeningen har poengtert.

“Idiot proof”-lading, kortbetaling og tak, var noe denne elbilisten trakk frem og satte stor pris på. Etter en rask titt i kommentarfelt ser det ut som Sverige også er klare for fremtidens ladestasjon. Kanskje Greenstation blir å se langs svenske veier snart?

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play