Greenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Greenstation ladestasjon Byrkjelo

Byrkjelo ladestasjon

Publisert 19/12/2022

Derfor bør du velge Greenstation Byrkjelo

Omringet av høye fjell i Gloppen kommune ligger Byrkjelo. Stedet er kanskje mest kjent for meieri og småindustri, samt Byrkjelo stadion hvor det tidligere har vært både nasjonale og internasjonale friidrettsarrangement. Men Byrkjelo har fortsatt mer å by på – også for elbilister.

Gjennom Byrkjelo sentrum går E39 fra Trondheim til Aalborg i Danmark. Greenstation ladestasjon finner du rett ved veien, med Storelva rennnende forbi. Rundt deg er vakker natur så langt øyet kan se, og bare et steinkast unna ligger Best Byrkjelo, Bakar Jon og andre lokale forretninger. Med andre ord; du som elbilist er godt dekket når det gjelder både mattilbud og hyggelige omgivelser.

Ladestasjon Byrkjelo

Byggtorget

Blant forretningene i nærheten av Greenstation Byrkjelo er Byggtorget – ett av 100 byggevarehus i landet med bredt sortiment. Hvem vet, kanskje finner du det du trenger til ditt neste bygge- eller oppussingsprosjekt?
Lager- og butikkmedarbeider ved Byggtorget, Kent Øystein Hjelle, håper flest mulig elbilister tar turen innom i fremtiden, og tror denne typen ladestasjoner er det elbilister vil trenge.

– Det er en naturlig overgang fra å ha en bensinstasjon til en ladestasjon, og det konseptet Greenstation har tror jeg er fremtiden for lading av elbil, sier Hjelle.

Bakar Jon

Hos Bakar Jon kan du nyte en bedre middag, kjøpe med fersk bakst av ypperste kvalitet eller handle unik lokalmat. Det er ikke uten grunn at dette stedet lenge har vært et populært stoppested for både fastboende og tilreisende.

Daglig leder, Solgunn Sårheim Brakestad, tror Greenstation vil være til god nytte for både Byrkjelo og elbilister – særlig i sommerhalvåret, da det er ekstra stor gjennomgangstrafikk.

– Vi ligger jo midt mellom Ålesund og Bergen, noe jeg tenker er en fordel. Strøm på bilen er jo det som er fremtiden, sier Brakestad.

Opplev dette også

Byrkjelo er et flott utstillingsvindu for en grønn ladestasjon som Greenstation, og et ypperlig stoppested for elbilister som trenger å lade på veien. Dersom du har ekstra god tid før eller etter lading, vil vi også anbefale å oppleve sykkel, padling og fotturer med Nordfjord Aktiv, eller en tur opp til fantastiske Eggenipa med sine 951 høydemeter.

"*" obligatorisk felt

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

Rating stars

Siste innlegg

Last ned appen

Appstore ikon
Google Play