geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Endelig en brukervennlig ladestasjon i Norge

Brukervennlig ladestasjon intervjue

Publisert 20/06/2022

Christine Ødegård i Elbilforeningen.

Nå har endelig ladeløsningen kommet

Er du en av dem som har revet deg i håret og tenkt at lading for elbiler langs norske veier må bli bedre? Nå er endelig løsningen her.

Elbilforeningen er blant dem som allerede kan bekrefte at Greenstation tilbyr den beste ladeopplevelsen.

– De gangene jeg lader på tur er det utrolig viktig at ladeprosessen går sømløst og problemfritt. Det kan man jo ofte si at det ikke gjør, mens det ser ut til at Greenstation sin stasjon har løst veldig mange av utfordringene og er veldig brukervennlig, sier Christine Ødegård i Elbilforeningen.

For det finnes mange eksempler på dårlige ladeopplevelser der ute. Som elbilist på lengre reiser må du rett og slett forberede deg på det meste – lange køer, dårlig prisoversikt, lading som ikke starter og avanserte betalingsløsninger. Frustrasjonen kan faktisk bli så stor at hele reisen får varige riper i lakken.

Christine Ødegård i Elbilforeningen forteller om sin ladeopplevelse hos Greenstation.

Sømløs hurtiglading med enkel kortbetaling

Hos Greenstation skal alle få den beste ladeopplevelsen uavhengig av erfaring som elbilist. Ved hjelp av skiltgjenkjenning håndterer Greenstation køen for deg, hvorpå selve ladingen skjer automatisk så fort det blir din tur. På skjerm får du oppgitt både pris per kWt, hvor mye du har ladet for, status for batteriet og hvor lang tid som gjenstår før bilen er fulladet. Selve betalingen gjennomføres enkelt ved å «tæppe» med kort – selv uten pin-kode. Registrerer du deg i appen vil betaling skje helt av seg selv.

Disse funksjonene gjør at Greenstation per nå er Norges mest brukervennlige og sømløse ladestasjon. Med det tas også Elbilforeningens viktigste kampsak på alvor, som jo er å sikre muligheten for enkel kortbetaling ved alle offentlige ladestasjoner.

– At de har innført tæpping med kort, eller i det hele tatt kortbetaling, synes jeg er kjempeviktig og det er en kampsak for Elbilforeningen, avslutter Ødegård.

10 nye ladestasjoner i 2022

Målsetningen for Greenstation er å lansere 10 nye ladestasjoner i Norge i løpet av 2022. Disse stasjonene skal etableres i sentrale strøk med tilknytning til de store byene, og generelt langs veier med mye trafikk. Om du forvalter en eiendom og vil vite mer om hvordan du kan bli en vert for en bærekraftig Greenstation stasjon – ta kontakt her.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

stars-400x76 rating

Siste innlegg

Last ned appen

appstore
google-play