geenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

En mer rettferdig ladepris

ladepris ladestasjon greenstation

Prisjustering Greenstation: en mer rettferdig ladepris

Som de fleste har fått med seg i media har det vært en generell sterk prisøkning på mange varer og tjenester, og ikke minst har strømprisen økt kraftig i de sørligste kraftområdene i Norge. Dette medfører desverre også at Greenstation må justere prisene på lading, og ny, enkel ladepris bli 5,89 kr per kilowatt time.

Dynamisk og rettferdig pris

I tillegg til denne prisjusteringen, lanserer Greenstation også snart en ny tjeneste tilknyttet våre stasjoner – der vi vil tilby rettferdig prising som følger variasjonene i strømpris og nettleie for våre ulike lokasjoner i ulike strømmarkeder. I dag har vi en stasjon på Straume utenfor Bergen, og stasjoner på Byrkjelo og Gjøvik åpner i løpet av høsten.

Prismodellen vil forsatt være enkel: pris pr kilowatt time, men vil variere gjennom døgnet slik strømprisene varierer basert på pris satt på Nordpool børsen. På samme måte vil vi óg gi deg som kunde en tydelig pris på skjerm ved ankomst, og på skjerm gjennom hele ladesesjonen. I tillegg vil du via app eller på nettsidene våre kunne se priser minst 11 timer og opptil 35 timer frem i tid (slik oversikten i dag er på Nordpool).

Lav pris ved lave strømpriser

Ved variabel og rettferdig prising vil du som kunde kunne få både den laveste prisen i markedet og vi sikrer at alle våre kunde får den mest brukervennlige og sømløse ladeopplevelsen på markedet.