Greenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Derfor velger kunder Greenstation ladestasjon

Ladestasjon Greenstation

Publisert 17/11/2022

Meget fornøyd med ladeopplevelsen hos Greenstation

Albert er én av mange som setter stor pris på ladeopplevelsen hos Greenstation. Allerede lenge før den offisielle åpningen av pilotstasjonen på Straume fikk han øynene opp for ladestasjonen.

– Det var sommeren 2021. Jeg hadde kjørt fra Ålesund og trengte å lade bilen på Straume før jeg hentet min kone og barna lengre ut i Øygarden kommune. Jeg så tilfeldigvis Greenstation på Straume, kjørte inn, men oppdaget at ladestasjonen ikke var åpnet.

Heldigvis ordnet det seg, da han raskt kom i snakk med en vennlig og serviceinnstilt prosjektleder i Greenstation. Selvfølgelig skulle han få lade bilen likevel!

– En hyggelig mann som viste seg å være prosjektleder lot meg lade bilen, til tross for at Greenstation ikke var åpnet. Han forklarte meg litt om konseptet med køsystem, skiltgjenkjenning, kortbetaling og muligheten for å produsere strøm ved ladestasjonen ved hjelp av solceller.

Ladestasjoner Greenstation

I takt med batteriladingen på bilen, steg Alberts begeistring for ladestasjonen. Inntil det tidspunktet hadde han nemlig hatt flere dårlige opplevelser med lading av elbil langs norske veier.

– Jeg synes Greenstation-konseptet var genialt etter å ha opplevd ladekøer, problemer med betaling og installering av 7-8 ladeapper på telefonen etter en lang sommerferie rundt i Norge. Jeg verdsetter helt klart brukervennligheten og det gode køsystemet spesielt godt.

For Albert er det ikke lenger noen tvil om hva som er en god ladeopplevelse.

– Det er når jeg kan kjøre inn bilen, tappe kreditt- eller debetkortet og starte ladingen. Det er akkurat dette som er så bra med Greenstation. Det er enkelt, mer miljøvennlig enn konkurrentene, de holder orden på køen og er konkurransedyktig på pris.

Han benytter seg fortsatt av enhver mulighet til å kjøre innom Greenstation, og anbefaler trygt ladestasjonen til venner og bekjente.

– Jeg vil absolutt anbefale Greenstation. Skulle bare ønske det var flere av dem.
Og flere Greenstation ladestasjoner skal det bli! Ta gjerne kontakt dersom du som grunneier eller kommune ønsker å bli med og forme fremtidens energistasjon.

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

Rating stars

Siste innlegg

Last ned appen

Appstore ikon
Google Play