Greenstation logo

Vi håper du liker innlegget
Vil du bli vert for en Greenstation stasjon? Klikk her

Bli med å bidra til den beste ladeopplevelsen

Greenstation ladestasjon fordeler

Publisert 05/06/2022

Greenstation ønsker å etablere seg i sentrale strøk

Vi i Greenstation ønsker å etablere oss i sentrale strøk i tilknytning til de store byene, samt langs veier med mye trafikk. Ladestasjonen på Straume er selve startskuddet for dette, og i løpet av 2022 håper vi å være godt representert over hele Norge med ytterligere 10 ladestasjoner.

Hva er Greenstation?

Greenstations ladekonsept er et resultat av en designdrevet innovasjonsprosess hvor vi med støtte fra DogA og brukeren i sentrum kartla opplevelsen elbilister hadde med ladestasjoner.

Innledende undersøkelser avdekket et bruksmønster hvor det tok lang tid fra bilen som skulle lade kjørte inn på ladestasjonen til den var koblet til laderen, et hav av ulike apper, mange ledd i ladingen og et stort savn etter en enkel kortbetaling, uten at man måtte laste ned en ny app hvor hver ladestasjon man stoppet på. Ladeangst ble også et begrep som stod sentralt i utviklingen av Greenstation.

Jan-Erik forklarer i videoen hvordan og hvorfor vi ønsker å invitere samarbeidspartnere til å bli en del av denne spennende reisen.

Hvorfor Greenstation?

Vi har selvsagt mange gode ting å si om ladeopplevelsen på en Greenstation, men la oss heller høre hva andre har å si:

Kanskje landets beste ladestasjon

Greenstation har allerede blitt omtalt som kanskje landets beste ladestasjon av Elbil foreningen, løsningen på app-jungelen av NRK og så har vi intervjuet nestleder i Hordaland elbilforening i denne artikkelen.

Albert er en av våre mange fornøyde kunder. Han hadde følgende å si om Greenstation når vi spurte han hva en god ladeopplevelse er på vei fra Ålesund til Øygarden:

“Det er når jeg kan kjøre inn bilen, tappe kreditt- eller debetkortet og starte ladingen. Det er akkurat dette som er så bra med Greenstation. Det er enkelt, mer miljøvennlig enn konkurrentene, de holder orden på køen og er konkurransedyktig på pris.”

Ladestasjon Greenstation

Avslutningsvis kommer Albert med en anbefaling og en kommentar: “Jeg vil absolutt anbefale Greenstation. Skulle bare ønske det var flere av dem.” Det skulle vi og, Albert. Og det kommer!

Du kan lese hele intervjuet her.

Verdiskapning

En ladestasjon er ikke bare en ladestasjon. Det er et tjeneste, et stoppested og en mulighet. I Greenstation har vi god erfaring med administrasjon rundt reguleringsplaner, dialog med kommunen og infrastruktur. Dette hjelper vi gjerne til med når vi skal fasilitere for en ladestasjon på din tomt. Ut over verdien i en større infrastruktur for elbilister i Norge og en bedre brukeropplevelse ser vi også at lokalt næringsliv nyter godt av en ladestasjon på sentrale lokasjoner og sentrumsnære beliggenheter. På åpningen av Greenstation på Byrkjelo ønsket vi å høre fra nettopp næringslivet om hvordan de merket verdiskapningen etter at ladestasjonen var operasjonell.

Du kan se intervjuene her.

I lys av dette og vår målsetting om å skalere videre ønsker vi å invitere sentrale samarbeidspartnere, grunneiere og servicetilbydere som ønsker å skape den beste ladeopplevelsen sammen med oss. Vi oppfordrer særlig grunneiere til å ta kontakt dersom du har en passende tomt for Greenstation.

"*" obligatorisk felt

Trinn 1 av 3 - Adresse

Har du spørsmål og vil vite mer om hvordan du kan bli en samarbeidspartner? Fyll ut skjema under eller kontakt oss på telefon +47 941 63 877.


(Beregnet tid for utfylling av skjema: 2min)

Motta spennende nyheter på epost!

Jeg samtykker(Påkrevd)

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg de siste nyhetene og håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gi oss din tilbakemelding

Rating stars

Siste innlegg

Last ned appen

Appstore ikon
Google Play